Péntek 24.05.2024 |Névnap: Ela
Hu|Svk
MAGUNKRÓLÁRJEGYZÉKGEPPARKGALERIAELÉRHETŐSÉG
VIVACITY GYM

Géppark

Ha jó kondiban szeretné tudni magát kortól és egzisztenciától függetlenül nálunk megtalálja amit keres. A VIVACITYGYM egy teljesen légkondicionált termet kínál, és benne:

  • Német GYM80, testedző gépek, amelyek mozgásuk tökéletes biomechnikájával lehetővé teszik az összes  izomzat megmozgatását.

  • A világelső amerikai Precor cardiogépei, amelyek több mint 3 évtizede hatékony edzést kínálnak. Hangsúly a folyamatos és természetes mozgáson van. Cardio gépek fel vannak szerelve beépített ún. kardio-mozi TV képernyőkkel.

  • InBody 230 az egyik legújabb és legpontosabb berendés az emberi test összetételének elemzésére. Képes az Ön pontos súlyán kívül meghatározni a pontos tömegét és elhelyezkedését a haráncsíkolt izmoknak, csontoknak, a szervezetbe felszívódott vizet, zsírt, ásványokat,. A testösszetétel analizáló hasznos lehet kortól függetlenül, eredményei támpontot adhatnak az egészséges életvitelhez. Hasznos segédeszköz élsportolóknak, műtét vagy baleset után lábadozóknak.

  • A megaSun space 2000 nagy teljesítményű álló szolárium. Intenzív barnulást biztosít, mindemellett elegáns, komfortos és innovatív designnal rendelkezik. Legfőbb erénye, hogy egyenletes barnulást biztosít a higiénia maximális figyelembevételével.

Konditermünk látogatóit lelkes és szakszerű személyzet várja, akik ellátják tanácsaikkal minden kedves vendégünket.

INFORMÁCIÓK
VIVACITY GYM 2011.06.24. VIVACITYGYM klubtagsági kártya
A kártya megváltásakor köteles az ügyfél- kártyatulajdonos minimum 15 eurót befizetni. Ez az összeg nem adható vissza, de lehetséges átruházni más klubtagra.
2011.06.24
A VIVACITY GYM Általános Vásárlói Működési Szabályzata

VIVACITY GYM

VIVACITY GYM
PARK-IN REMONT
   

© 2011 ParkIn, Dunaszerdahely. Minden jog fenntartva. | Desgin by: www.vaselogo.sk